Babagan awake dhewe

KITA

PERUSAHAAN

We are a customer-oriented, inovatif lan Nilai-mimpin Manufaktur Supplier lan sudagar Bahan Baku digawe ing China.
Kita makili China Mill kaya Baosteel, Ansteel lan sawetara perusahaan baja pribadi adol cold Rolled Steel sheet coil / SPCC, Galvanized steel sheet coil / SGCC, Galvalume steel sheet coil / Aluzinc steel coil, Pre-painted Galvanized steel coil / PPGI, cold rolled Non baja Berorientasi gandum / CRNGO, lan gulungan lembaran aluminium.
Kita ora mung adol bahan baja nanging uga nawakake layanan sumber khusus saka China

RuiYi minangka supplier profesional lan pabrikan piring paduan aluminium ing China lan kita uga kerja sama karo pabrik aluminium sing misuwur sing ngupayakake nylametake pelanggan saka macem-macem lapangan.Pabrik kita didegake ing taun 1997, saiki perusahaan kasebut duwe karyawan luwih saka 4000, kalebu luwih saka 300 staf teknis profesional.

Rincian Perusahaan

Merk

RuiYI

Sales taunan

5000000-10000000

Ekspor pc

90% - 100%

Jinis bisnis

Produsen, Agen, Eksportir, Perusahaan Dagang, Penjual

Jumlah Karyawan

100~120

Pasar Utama

Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat, Eropa Timur, Asia Timur, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Oceania, Worldwide

01

sesanti

Dadi Solusi One-Stop paling apik kanggo Pasokan Logam Aluminium ing China.

02

Karep

Kita komitmen kanggo nyedhiyakake produk Aluminium kelas donya.Ora ana sing luwih penting kanggo kita tinimbang kepuasan lengkap sampeyan ing layanan lan produk kanthi kualitas luar biasa, wutah terus-terusan, kesempatan, lan hubungan sing saling migunani.

03

Sajarah

Xiaoxian RuiYi Commercial Trade Co., Limited wis fokus ing kualitas bahan paduan aluminium luwih saka 10 taun ing China.Kita miwiti minangka operasi cilik, nanging saiki wis dadi salah siji saka supplier anjog ing industri aluminium ing China.

Pilih kauntungan inti gedhe kita

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

2

Persediaan gedhe kanggo njamin kualitas

Saka pesenan sing diselehake menyang kiriman metu, telung pemeriksaan kualitas ditindakake kanggo mesthekake yen tingkat kualitas produk rampung luwih saka 100%.Kita duwe persediaan akeh, lan kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi pasokan sing cukup supaya pelanggan ora kuwatir babagan krisis kehabisan lan kekurangan stok.

1

Pangiriman pas wektune lan ngirit biaya

Kita janji yen sawise pelanggan nggawe pesenan, produk titik bakal dikirim ing dina sing padha.Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. tulus nyediakake produk berkualitas tinggi kanggo pelanggan domestik lan manca, lan nyedhiyakake produk sing marem.

5

Pengalaman layanan unggulan

Kita janji manawa perusahaan bakal ngetutake saben pesenan ing wektu kanggo mesthekake yen para pelanggan bisa nampa barang kanthi aman, ngrungokake pendapat lan saran kanthi terus-terusan, lan nggambarake masalah kita dhewe.Supaya pelanggan aran lega.

Profil QC

Aluminium Alloys njaga kualitas produk ing saindhenging proses manufaktur.Saka pangiriman ingot lan wedhi kanggo mriksa dimensi final, manungsa waé owahan diwenehi kanggo kabeh produk minangka mbatesi sheets kontrol proses kanggo saben requirement casting.

Fasilitas kualitas kalebu spektrometri massa kanggo analisis logam, SPC kontrol pasir, uji fisik, penetrasi pewarna, x-ray, uji tekanan lan pemeriksaan dimensi elektronik.Sistem panyimpen rekaman sing ekstensif nyusun data supaya bisa dilacak lengkap.Program kontrol produksi komputerisasi paling canggih nyedhiyakake nganyari status produksi saben dina supaya bisa dikirim kanthi konsisten.

Aluminium Alloys terus pengabdian kanggo kualitas liwat program aktif fasilitas lan proses dandan kanggo ketemu kabutuhan customer mangsa, utamané ing aplikasi angel.

Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Kita