Кина обичај Walkway снабдување алуминиумски решетки бар Производител и добавувач | Руији

Краток опис:

Алуминиумската решетка е лесна, отпорна на корозија и целосно може да се рециклира. Со неспоредлив сооднос сила-тежина, овие производи се идеални и за индустриски и за архитектонски апликации. Произведени од ASTM B221, 6063 или 6061 легура или други челични материјали.


Детали за производот

Ознаки на производи

Алуминиумската решетка е лесна, отпорна на корозија и целосно може да се рециклира. Со неспоредлив сооднос сила-тежина, овие производи се идеални и за индустриски и за архитектонски апликации. Произведени од ASTM B221, 6063 или 6061 легура или други челични материјали.

RAYIWELL MFG / TOP Metal Manufacture може да обезбеди различни решетки за шипки направени од челик, алуминиум, не'рѓосувачки. Но, алуминиумската решетка е најпопуларна поради малата тежина и економичноста. Алуминиумската решетка е идеален избор кога се потребни материјали отпорни на корозија, лесни кои не влијаат на неговата носивост и механичка сила.Алуминиумска решетка генерално се достапни во четири типа: решетка со правоаголна алуминиумска решетка, алуминиумска решетка со I-бар, алуминиумска решетка со рамна покривка и алуминиумска решетка со заклучување под притисок. Ние претежно земаме OEM или приспособена нарачка за дизајниран проект.

Метална решетка е метален производ произведен со перфорирање на метални лимови или спојување на метални шипки за да се формира решетка. Овој производ е широко користен во различни индустрии како скали, платформи, скелиња и заштитни облоги.

Решетката за шипки е дренажна решетка направена од заварување на метални шипки заедно. Решетките за шипки се состојат од три основни ставки: шипки за оптоварување, попречни шипки и шипки за поврзување.

Спецификации за решетки за алуминиумски шипки:
Распон Челична решетка Алуминиумска решетка
3′ 1/8 × 3/4 1/8 × 1
3’6″ 3/16 × 3/4 3/16 × 1
4′ 1/8 × 1 3/16 × 1 1/4
4’6″ 3/16 × 1  1/8 × 1 1/2
5′ 1/8 × 1 1/4  3/16 × 1 3/4
5’6″ 3/16 × 1 1/4 3/16 × 1 3/4
6′ 1/8 × 1 1/2 3/16 × 2

Решетката за шипки може да се користи во различни примени, како што се подот на мостовите, покривките за ровови, патеките, рампите, платформите, модните писти и меѓукатни подови за решетки на подот или за потребите на површината. Решетката за шипки е достапна во материјали како алуминиум и разни видови челични решетки.

 


 • Претходно:
 • Следно:

 • Ознаки: , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Оставете ја вашата порака

   * Име

   * Е-пошта

   Телефон/WhatsAPP/WeChat

   * Што имам да кажам


   Поврзани производи

   Оставете ја вашата порака

    * Име

    * Е-пошта

    Телефон/WhatsAPP/WeChat

    * Што имам да кажам