Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Kami mangrupikeun supplier manufaktur anu berorientasi palanggan, inovatif sareng didorong nilai sareng padagang bahan Baku buatan China.
Urang digambarkeun Cina Mill kawas Baosteel, Ansteel sarta sababaraha pausahaan baja swasta ngajual tiis Rolled Steel lambar coil / SPCC, Galvanized lambar baja coil / SGCC, Galvalume lambar baja coil / Aluzinc coil baja, Pra-dicét Galvanized steel coil / PPGI, tiis digulung Non gandum Berorientasi baja / CRNGO, sarta coils lambar aluminium.
Kami henteu ngan ukur ngajual bahan baja tapi ogé nawiskeun jasa sumber khusus ti China

RuiYi mangrupakeun supplier profésional sarta produsén plat alloy aluminium di Cina sarta kami ogé cooperate kalawan pabrik kawentar aluminium striving pikeun saftify customer urang ti widang béda.Pabrik kami diadegkeun dina taun 1997, ayeuna perusahaan ngagaduhan jumlah karyawan langkung ti 4000, kalebet langkung ti 300 staf téknis profésional.

Rincian parusahaan

Merk

RuiYI

Penjualan taunan

5000000-10000000

Ékspor pc

90% - 100%

Jenis Usaha

Produsén, Agen, Ékspor, Perusahaan Dagang, Penjual

Jumlah Pagawe

100~120

Pasar Utama

Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Kulon, Éropa Wétan, Asia Wétan, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Oséania, Di sakuliah dunya

01

Visi

Janten Solusi Hiji-Stop pangsaéna pikeun Pasokan Logam Aluminium di Cina.

02

Misi

Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk Aluminium kelas dunya.Henteu aya anu langkung penting pikeun kami tibatan kapuasan lengkep anjeun dina jasa sareng produk kami kalayan kualitas luar biasa, kamekaran kontinyu, kasempetan, sareng hubungan anu saling mangpaat.

03

Sajarah

Xiaoxian RuiYi Commercial Trade Co., Limited geus fokus kana kualitas luhur bahan alloy aluminium leuwih 10 taun di Cina.Urang dimimitian salaku operasi leutik, tapi ayeuna geus jadi salah sahiji suppliers ngarah dina industri aluminium di Cina.

Pilih kaunggulan inti badag urang

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

2

Inventory ageung pikeun mastikeun kualitas

Ti pesenan ditempatkeun ka kiriman outbound, tilu pamariksaan kualitas dilumangsungkeun pikeun mastikeun yén laju mumpuni produk rengse nyaeta luhur 100%.Simkuring boga inventory badag, sarta kami bisa nyadiakeun konsumén jeung suplai cukup ku kituna konsumén teu hariwang ngeunaan krisis kaluar tina stock na kakurangan tina stock.

1

Pangiriman tepat waktu sareng hemat biaya

Kami janji yén saatos palanggan nempatkeun pesenan, produk tempat bakal dikirim dina dinten anu sami.Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. tulus nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun konsumén domestik jeung luar nagri, sarta nyadiakeun konsumén jeung produk nyugemakeun.

5

pangalaman jasa unggulan

Urang janji yén parusahaan urang bakal nuturkeun nepi unggal urutan dina waktu pikeun mastikeun yén konsumén bisa nampa barang aman, ngadangukeun pamadegan sarta bongbolongan maranéhanana terus-terusan, sarta muhasabah masalah urang sorangan.Hayu konsumén ngarasa lega.

Propil QC

Aluminium Alloys ngajaga kualitas luhur produk sapanjang sakabéh prosés manufaktur.Ti pangiriman ingot jeung keusik ka dipariksa diménsi final, perhatian considerable dibikeun ka sadaya produk sakumaha outlined ku lambar kontrol prosés pikeun tiap sarat casting.

Fasilitas kualitas kalebet spéktrometri massa pikeun analisa logam, SPC kontrol pasir, uji fisik, penetrasi pewarna, x-ray, uji tekanan sareng pamariksaan dimensi éléktronik.Sistem panyimpen catetan éksténsif nyusun data pikeun katelusuran lengkep.State of the art program kontrol produksi komputerisasi nyadiakeun apdet status produksi poean sahingga konsisten on deliveries waktos.

Aluminium Alloys nuluykeun kumawula -na pikeun kualitas ngaliwatan hiji program lumangsung fasilitas jeung prosés perbaikan pikeun minuhan kabutuhan customer hareup, utamana dina aplikasi susah.

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami