Kapuasan Anjeun, Misi Kami

Ménta pesenan

Wilujeng sumping di Perusahaan Kami

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

Tentang Kami

Kami mangrupikeun supplier manufaktur anu berorientasi palanggan, inovatif sareng didorong nilai sareng padagang bahan Baku buatan China.
Urang digambarkeun Cina Mill kawas Baosteel, Ansteel sarta sababaraha pausahaan baja swasta ngajual tiis Rolled Steel lambar coil / SPCC, Galvanized lambar baja coil / SGCC, Galvalume lambar baja coil / Aluzinc coil baja, Pra-dicét Galvanized steel coil / PPGI, tiis digulung Non gandum Berorientasi baja / CRNGO, sarta coils lambar aluminium.
Kami henteu ngan ukur ngajual bahan baja tapi ogé nawiskeun jasa sumber khusus ti China

  • about us 02
  • about us 02
  • about us 03

Puseur warta

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. nyaéta produsén baja komprehensif ngarah di Cina.

  • Numutkeun dokumén ti Sekretariat Perdagangan Luar Negeri Brazil (SECEX), Brazil parantos mutuskeun pikeun manjangkeun panyelidikan ngeunaan ukuran anti-dumping (AD) dina impor 304 lembar baja tahan karat anu digulung tiis anu asalna di Indonésia ku genep bulan ti 2 Juni taun ieu. .Aya cukup évi ...
  • Alcoa Corp., produser aluminium ngarah di AS, ngumumkeun Rebo ieu (15 Juni) yén éta bakal investasi AS $ 51 juta di smelter Mosjøen na di Norwégia pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi taunan ku 14.000 ton.Kapasitas nameplate tina smelter Mosjøen ayeuna 200.000 ton per taun.Wi...
2
3
4
1