Kapuasan Anjeun, Misi Kami

Ménta pesenan

Wilujeng sumping di Perusahaan Kami

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

Tentang Kami

Kami mangrupikeun supplier manufaktur anu berorientasi palanggan, inovatif sareng didorong nilai sareng padagang bahan Baku buatan China.
Urang digambarkeun Cina Mill kawas Baosteel, Ansteel sarta sababaraha pausahaan baja swasta ngajual tiis Rolled Steel lambar coil / SPCC, Galvanized lambar baja coil / SGCC, Galvalume lambar baja coil / Aluzinc coil baja, Pra-dicét Galvanized baja coil / PPGI, tiis digulung Non gandum Berorientasi baja / CRNGO, sarta coils lambar aluminium.
Kami henteu ngan ukur ngajual bahan baja tapi ogé nawiskeun jasa sumber khusus ti China

  • ngeunaan urang 02
  • ngeunaan urang 02
  • ngeunaan urang 03

Puseur warta

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. nyaéta produsén baja komprehensif ngarah di Cina.

  • Numutkeun kana katetapan anu dilakukeun ku Departemen Perdagangan AS (USDOC) sareng Komisi Perdagangan Internasional AS (USITC), pembatalan pesenan tugas anti-dumping (AD) dina produk datar baja anu digulung tiis ti China, India, Jepang. , Koréa Kidul, jeung Inggris, ogé counte...
  • Dina 22 Agustus 2022, Komisi Anti-dumping Australia ngaluarkeun Pengumuman No. 2022/085, nyatakeun yén pikeun ngaréspon kana aplikasi anu dikintunkeun ku perusahaan Australia BlueScope Steel Ltd dina 29 Juli 2022, impor séng galvanis kalayan lebar langkung ageung. ti atawa sarua jeung 600 mm di daratan...
2
3
4
1