Çeliku i galvanizuar

 • Fletët dhe mbështjelljet me mbështjellje të ftohtë Galvalume

  Fletët dhe mbështjelljet me mbështjellje të ftohtë Galvalume

  Fletët dhe bobinat e mbështjellë të ftohtë Galvalume janë një lloj produkti çeliku që është i veshur me një kombinim të aluminit dhe zinkut.Kjo shtresë siguron rezistencë të shkëlqyer korrozioni dhe qëndrueshmëri, duke e bërë atë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh.

 • Fletë çeliku e galvanizuar

  Fletë çeliku e galvanizuar

  Një fletë çeliku e galvanizuar me karbon është një fletë bazë e mbështjellë e ftohtë që është e mbuluar me një shtresë zinku.Fleta më pas galvanizohet me zhytje të nxehtë.Fletët e çelikut me karbon të galvanizuar me zhytje të nxehtë përdoren për aplikime që kërkojnë forcë, si dhe punueshmëri për përkulje dhe formim të moderuar

 • Rrip çeliku i dylluar me lyerje të zezë me rezistencë të lartë

  Rrip çeliku i dylluar me lyerje të zezë me rezistencë të lartë

  Rripi i çelikut është një lloj materiali paketues çeliku me rrip të ngushtë me rezistencë të lartë në tërheqje dhe zgjatje të caktuar, buzë të lëmuar, pa gërvishtje, bluarje dhe trajtim sipërfaqësor

 • Fletë e mbështjellur me zink të mbështjellë me mbështjellje të ftohtë DX51D AZ150 AL-ZN Fletë mbështjellëse e galvanizuar me zhytje të nxehtë

  Fletë e mbështjellur me zink të mbështjellë me mbështjellje të ftohtë DX51D AZ150 AL-ZN Fletë mbështjellëse e galvanizuar me zhytje të nxehtë

  Fleta dhe spiralja e çelikut të galvanizuar e zhytur në nxehtësi është bërë prej çeliku të karbonit të veshur me zink duke përdorur procesin e zhytjes së nxehtë.Rezultati përfundimtar i këtij procesi është një shtresë zinku në secilën anë të fletës ose mbështjelljes së çelikut që është ngjitur fort me çelikun përmes formimit të një shtrese lidhëse aliazh hekur-zink.

 • DC51D ZF Pllakë çeliku e galvanizuar

  DC51D ZF Pllakë çeliku e galvanizuar

  DC51D ZF Bobina e pllakave prej çeliku të galvanizuar Me duktilitet të caktuar, është i përshtatshëm për formim të thjeshtë, përkulje ose përpunim saldimi, pllaka të pajisjeve shtëpiake, si kondicionerët, kutitë e kompjuterëve, rrafshët e pasme të frigoriferit dhe nënshtresat e veshura me ngjyra, etj.;parafango makinash, pjesë strukturore, panele dyersh, panele anësore, mbulesë e jashtme e bagazhit, dysheme, paneli i brendshëm i makinës së pasagjerëve, paneli i jashtëm, paneli i sipërm, paneli i brendshëm dhe i jashtëm i kamionit, etj.

 • China Bobina çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë

  China Bobina çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë

  Spirale çeliku e galvanizuarështë spiralja e çelikut me veshje sipërfaqësore të zhytur në nxehtësi si zinku.Sipas avantazheve të materialit çeliku të forcës, qëndrueshmërisë dhe rezistencës, gjithashtu sipas avantazhit të mbrojtjes si zinku ndaj ndryshkut dhe korrozionit, mbështjelljet e çelikut të galvanizuar aplikohen gjerësisht në më shumë industri.

 • Bobina çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë të klasës DX51D për përdorim komercial me miratim ISO

  Bobina çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë të klasës DX51D për përdorim komercial me miratim ISO

  Fleta çeliku e galvanizuar përkufizohet si një fletë çeliku e karbonit e veshur me zink në të dy anët.Spiralja e çelikut të galvanizuar prodhon çelik të galvanizuar me dy procese kryesore: galvanizimi i vazhdueshëm me zhytje të nxehtë dhe galvanizimi elektro.

  Pllakë çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë DX51D, e quajtur gjithashtu si fletë çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë DX51D+Z dhe pllakë çeliku e veshur me zink të nxehtë dhe mbështjellje DX51D+ZF. Sipas standardit EN 10142 çeliku, ekzistojnë DX51D+Z, DX51D+ZF që janë për t'u bërë dhe cilësia e profilizimit,DX52D+Z,DX52+ZF që është për cilësinë e vizatimit,DX53+Z,DX53+ZF që është për cilësinë e vizatimit të thellë,DX54D+Z,DX54D+ZF që është për cilësi speciale të vizatimit të thellë,DX56D+Z, DX56D+ZF i cili është për cilësi më të thellë vizatimi.
  Kur na porositni pllakë dhe bobina çeliku të galvanizuar DX51D+Z dhe DX51D+ZF, klienti ynë do të na informojë kërkesat e mëposhtme për çelikun DX51D+Z dhe DX51D+ZF: I. Dimensionet nominale dhe tolerancat në dimensione dhe formë.II.Emri i çelikut ose numri dhe simboli i çelikut për llojin e pllakës ose bobinës prej çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë.III.Numri që përcakton masën nominale të veshjes së zinkut.III.Shkronja që tregon përfundimin e veshjes (N,M,R).IV.Shkronja që tregon cilësinë e sipërfaqes (A,B,C).V.Shkronja që tregon trajtimin e sipërfaqes (C,O,CO,S,P,U)

 • Rrip çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë G40 - G90 ASTM A653 JIS G3302 me vaj të kromuar

  Rrip çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë G40 - G90 ASTM A653 JIS G3302 me vaj të kromuar

  Rripi HDG: Sipas ASTM A653, Veshje zinku G40-G90, JIS G3302 SGCC/SGCD/SGCE/SGCH

  EN10147 DX51D+Z/ DX52D+Z/ DX53D+Z. Veshje zinku: 40 g/m2 deri në 275 g/m2

  Spangle: e rregullt spangle spangle e madhe

  Trajtimi i sipërfaqes: I pasivuar (kromuar), i lyer me vaj

  Bobina ID: 508mm, Bobina OD: 1000~1500mm

  Gjerësia: 30 mm deri në 630 mm

  Trashësia: 0,30 mm deri në 3,0 mm

  Porosia minimale: 25 MT për madhësi

  Aplikacion:

  1. Tub saldimi: tub serrë, tub gazi, tub ngrohjeje

  2. Industria e ndërtimit: anti-korrozioni i panelit të çatisë së ndërtesave industriale dhe civile, grilës së çatisë

  3.Industria e lehtë: guaska e pajisjeve shtëpiake, enë kuzhine

  4. Industria e makinave: pjesë rezistente ndaj korrozionit

  5.Të tjera: magazinimi dhe transporti i ushqimit dhe materialeve, përpunimi i ftohjes, paketimi
 • Prodhuesi kinez JIS ASTM DX51D AZ150 Galvalume Fletët e mbështjellë në të ftohtë Spirale me zhytje të nxehtë SGCC Z275 Shirit çeliku të galvanizuar GL GI

  Prodhuesi kinez JIS ASTM DX51D AZ150 Galvalume Fletët e mbështjellë në të ftohtë Spirale me zhytje të nxehtë SGCC Z275 Shirit çeliku të galvanizuar GL GI

  Prodhuesi Kinez JIS ASTM DX51D AZ150Bobina Galvalume me fletë të mbështjellë të ftohtëRrip çeliku të galvanizuar SGCC Z275 Hot Dip GL GI

  Fleta e galvanizuar i referohet pllakës së çelikut të veshur me një shtresë zinku.Galvanizimi është një metodë ekonomike dhe efektive kundër ndryshkut e cila përdoret shpesh.Rreth gjysma e prodhimit të zinkut në botë përdoret në këtë proces.

  Bobina çeliku të galvanizuarkanë kaluar nëpër një proces kimik për t'i mbajtur ato nga gërryerja.Çeliku mbulohet me shtresa zinku sepse ndryshku nuk do ta sulmojë këtë metal mbrojtës.Për aplikime të panumërta në natyrë, detare ose industriale, çeliku i galvanizuar është një komponent thelbësor i fabrikimit.Metoda kryesore për të bërë çelikun rezistent ndaj korrozionit është duke e lidhur atë me një metal tjetër, zink.Kur çeliku zhytet në zink të shkrirë, reaksioni kimik e lidh përgjithmonë zinkun me çelikun përmes galvanizimit.Prandaj, zinku nuk është saktësisht një izolues, si boja, sepse nuk mbulon vetëm çelikun;ajo në fakt bëhet përgjithmonë pjesë e saj.

 • GI fletë çeliku e galvanizuar Veshje zinku 12 matës 16 metal me petëzimin e nxehtë

  GI fletë çeliku e galvanizuar Veshje zinku 12 matës 16 metal me petëzimin e nxehtë

  Fletë çeliku e galvanizuar me zink të petëzuar në nxehtësi Pllakë çeliku e veshur me zink

  Galvanizimi me zhytje të nxehtë është reagimi i metalit të shkrirë me një nënshtresë hekuri për të prodhuar një shtresë aliazh, duke kombinuar kështu nënshtresën dhe shtresën e veshjes.Galvanizimi me zhytje të nxehtë është fillimi i turshive të pjesëve të hekurit dhe çelikut.Për të hequr oksidin e hekurit në sipërfaqen e pjesëve të hekurit dhe çelikut, pas turshive, ai pastrohet në një tretësirë ​​ujore të klorurit të amonit ose klorurit të zinkut ose në një tretësirë ​​të përzier të klorurit të amonit dhe klorurit të zinkut. Dhe më pas dërgohet në plating me zhytje të nxehtë. banjë.Galvanizimi me zhytje të nxehtë ka avantazhet e veshjes uniforme, ngjitjes së fortë dhe jetëgjatësisë së gjatë të shërbimit.

  Standardi Teknik EN10147, EN10142, DIN 17162, JIS G3302, ASTM A653
  Klasa e çelikut Dx51D, Dx52D, Dx53D, DX54D, ST12-15, S220GD, S250GD, S280GD, S350GD, S350GD, S550GD;SGCC, SGHC, SGCH, SGH340, SGH400, SGH440, SGH490, SGH540, SGCD1, SGCD2, SGCD3, SGC340, SGC340, SGC490, SGC570;SQ CR22 (230), SQ CR22 (255), SQ CR40 (275), SQ CR50 (340), SQ CR80 (550), CQ, FS, DDS, EDDS, SQ CR33 (230), SQ CR37 (255), SQCR40 (275), SQ CR50 (340), SQ CR80 (550);ose Kërkesat e Klientit
  Lloji Spirale/Fletë/Pllakë/Rrip
  Trashësia 0.12-6.00mm, ose kërkesa e klientit
  Gjerësia 600mm-1500mm, sipas kërkesës së klientit
  Lloji i Veshjes Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë (HDGI)
  Veshje me zink 30-275g/m2
  Trajtim sipërfaqësor Pasivimi (C), Vajrimi (O), Mbyllja me llak (L), Fosfatimi (P), I Patrajtuar (U)
  Struktura sipërfaqësore Veshje normale me shpatulla (NS), veshje e zbrazët e minimizuar (MS), pa llamba (FS)
  Cilësia Miratuar nga SGS,ISO
  ID 508mm/610mm
  Pesha e spirales 3-20 ton metrikë për spirale
  Paketa Letra e papërshkueshme nga uji është paketim i brendshëm, çeliku i galvanizuar ose fletë çeliku e veshur është paketim i jashtëm, pllakë mbrojtëse anësore, më pas mbështjellë me shtatë rripa çeliku. ose sipas kërkesës së klientit
  Tregu i eksportit Evropa, Afrika, Azia Qendrore, Azia Juglindore, Lindja e Mesme, Amerika e Jugut, Amerika e Veriut, etj
123Tjetra >>> Faqe 1/3