6061 6063 Profilet e aluminit

Përshkrim i shkurtër:

RAYIWELL MFG është një furnizues dhe prodhues kryesor i profileve të aluminit 6061 6063, seksioneve të nxjerrjes së aluminit, profileve të aluminit T Slot, profileve industriale të aluminit, profileve të aluminit në T-slot, profileve të aluminit dhe profileve të aluminit T Slot.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Si prodhuesi kryesor i profileve të avancuara dhe shumë të specializuara të nxjerrjes së aluminit.Ne ofrojmë një sërë profilesh alumini të personalizuara, nxjerrje alumini dhe nxjerrje të mëdha strukturore.Profilet e aluminit janë ideale për ndërtime në ndërtimin e makinerive dhe impianteve.Avantazh i madh është pesha e ulët e profileve dhe një teknologji fleksibël lidhjeje.

6061 6063Profilet e aluminitprodhuesi RAYIWELL MFG nga Kina.Profilet e aluminit mund të ndahen në 1024, 2011, 6063, 6061, 6082, 7075 dhe klasa të tjera aliazh të profileve të aluminit, nga të cilat 6 seritë janë më të zakonshmet.Dallimi midis klasave të ndryshme është se raporti i përbërësve të ndryshëm metalikë është i ndryshëm, përveç profileve të aluminit të përdorur zakonisht për dyer dhe dritare, përveç profileve arkitektonike të aluminit si seritë 60, seritë 70, seritë 80, seritë 90 dhe seritë e mureve të perdeve. , nuk ka asnjë dallim të qartë modeli për profilet industriale të aluminit, dhe shumica e prodhuesve i përpunojnë ato sipas vizatimeve aktuale të klientëve.

Profilet e aluminitkanë një trajtim të tillë sipërfaqësor

1. Alumini i anodizuar
2. Veshje elektroforetike e aluminit
3. Alumini i veshur me pluhur
4. Alumini për transferimin e kokrrave të drurit
5. Alumini i spërkatur me fluorokarbon
6. Alumini i lëmuar (i ndarë në lustrim mekanik dhe lustrim kimik, ndër të cilët lustrimi kimik ka koston më të lartë dhe çmimin më të shtrenjtë)

Profilet e aluminit janë produkte të lindura nga lidhjet e aluminit që shndërrohen në objekte të formësuara përmes procesit të nxjerrjes.Kombinimi unik i karakteristikave fizike të aluminit varet kryesisht nga ky proces.Nxjerrja e aluminit përdoret në disa fusha sepse ky metal është: I fortë dhe i qëndrueshëm.

Llojet e profileve të aluminit

  1. Rrezi i zbrazët.
  2. Profili katror.
  3. Profili i aluminit SD.
  4. Profili RCW.
  5. Seksioni i derës.
  6. Profili Louver.
  7. Seksioni T

Produkte alumini të bëra nga alumini dhe elementë të tjerë aliazh.Zakonisht përpunohet në derdhje, farkë, petë, pllaka, shirita, tuba, shufra, profile etj., dhe më pas përpunohet me përkulje të ftohtë, sharrim, shpim, montim dhe ngjyrosje.Elementi kryesor metalik është alumini, duke shtuar disa elementë aliazh për të përmirësuar performancën e aluminit

Elektroforezaprofil alumini

1. Rezistencë e fortë ndaj korrozionit: sipërfaqja ka performancë të lartë kundër korrozionit, e cila mund të parandalojë në mënyrë efektive korrozionin e acidit, alkalit dhe kripës.Është varieteti më i mirë për antikorrozionin e llaçit ndërtimor.
2. Jetë e kënaqshme e performancës, edhe në mjedise të ashpra dhe të ashpra, mund të sigurojë një jetëgjatësi prej më shumë se 50 vjet pa korrozion, plakje, zbehje ose rënie.
3. Ndjenja e duarve është e lëmuar dhe delikate, dhe pamja është e ndritshme dhe e bukur.Madhështore.Një shumëllojshmëri ngjyrash janë në dispozicion.
4. Fortësia e filmit të bojës është e lartë.Mund të përballojë fortësinë e stilolapsit prej alumini mbi 3H për vizatim dhe gdhendje

Profilet e aluminit oksidues
Nënshtresa përdoret si anodë, e vendosur në elektrolit për elektrolizë dhe një film mbrojtës oksidi formohet artificialisht në sipërfaqen e nënshtresës për të formuar një material alumini.
Karakteristikat kryesore të materialit të aluminit:
1. Ka rezistencë të fortë ndaj konsumit, rezistencë ndaj motit dhe rezistencë ndaj korrozionit.
2. Mund të formojë një larmi ngjyrash në sipërfaqen e nënshtresës, e cila është më e përshtatshme për kërkesat tuaja.
3. Fortësi e fortë, e përshtatshme për prodhimin e materialeve të ndryshme ndërtimore dhe industriale.

(1) Alumini për ndërtim
1. Kulmi: 1050, 1100, 3105, 5052
2. Banesa, magazina, fabrika, zyra, dyqani: 1050, 1100, 3003, 5005, 5052, 6063 dërrasa, profile.
3. Dërrasa dyshemeje, mure të brendshme, ndarje: 1100, 5005, 6063 dërrasa, profile
4. Vrima ventilimi, parmakë, ndriçues: 1080, 5052, 5N01, 6063 profile, pllaka.
5. Dera: 1050, 1100, 5005, 5052, 6063 dërrasa dhe profile
6. Grilat: 5052, 5182 dërrasa
7. Shiriti i dritares së perdes: 5052, pllakë në formë 6063, pllakë
8. Dera grilë dhe fletë dere: 5052, 6063 dërrasa, forma, tuba
9. Dritare astringente: 1100, 5052, 6063 forma, pllaka
10. Korniza e dritares: profili 6063
11. Muri: 5052, 6061, 6N01, 6063, 5056 dërrasa, profile, tela
12. Ballkon: 5052, 6063, 6N01 profile

(2) Alumini për përdorim industrial
1. Identifikimi i rrugës: targa dhe profile 5052, 6061, 6063
2. Gardh i larte per rruge private: 6061, 6N01, 6063, 5083 forma, pllaka, tuba.
3. Kolona ndriçimi: 5052, 5083, 6063 tuba
4. Urat, ura hap pas hapi: 5083, 6061, 6N01, 7003, 7N01 profile, pllaka, fletë tubash, profile
5. Mur izolues zëri 1100, 5052, 6063 forma, pllaka, tuba
6. Struktura të vogla të spikatura: 2014, 5052, 5083, 6061 6N01, 6063, 7003, 7N01 profile, pllaka, tuba
7. Karroca: 5083, 6101, 6063, 7003 profile
8. Superstruktura linjash pa lidhje: 5052, 5083, 6061, 6N01, 7003, 7N01 forma, pllaka, tuba.
9. Pllaka mbështetëse për inxhinieri bujqësore: 7N01, profili 7003
10. Skela (për ndërtimin dhe ndërtimin e anijeve): 5052, 6N01, 6063 pllaka dhe profile.
11. Porta: 5052, 5083 dërrasa, forma
12. Mbulimi: 6063 profil

(3) Materiale alumini për komponentët e makinave elektrike
1. Qëllime normale dekorimi: 1080, 1070, 1050, 6063 dërrasa dhe profile
2. Sedilja elektrike e fortë dhe bordi i mirëmbajtjes: 1100, 5052, 5082 dërrasa
3. Kutia e mirëmbajtjes, kutia e kondensatorit: 1100, 1050 dërrasa
4. Kondensatorë elektrikë: 1085, 1070, 1050 petë
5. Bateri e ndryshueshme: 1100, 1050, 1070, 5052 pllaka, flete
6. Kushineta: 2011, 2017 shufër, tub
7. Korniza e altoparlantit: 1100, 5052 tabela
8. Doreza: 2011, 5052, 5056, 6063, 6262 shufra, pjatë
9. Faleminderit për mbylljen e tabelës: 1100, 5052 dërrasa
10. Zemra metalike e topit të lehtë Zao Han: Bordi 3004
11. Zemra metalike e ndritur: 1100 pllaka
12. Ngrohës këllëf: 1100, 3003, 6063 tuba
13. Tub përçues: 1050, 3003, 6063 forma, tuba
14. Kolektor i nxehtësisë gjysmëpërçues: 1050, 6063 pllaka, forma
15. Teli i tokëzimit të televizorit: 1100, 3003, 6063 tuba
16. Kabineti TV: 5052 dërrasa
17. Cilindër VTR: 2018, 2618 shufra
18. Udhëzues rripi VTR: 5052, 5056, 6063, 7003 forma, tuba
19. Pllakë magnetike katrore: 5086 pllakë
20. Tambur magnetik: 2025, 2218, 4032 produkte të falsifikuara
21. Teli i radarit dhe antena e pjatës: 6061, 6N01, 6063 profile
22. Korniza e motorit: 1050, 6063 pllaka, forma
23. Bobina rrotulluese: 1060, 6101 profile, 2024, 7N01 profile, 1060, 6101, 6061, 6063 profile, pllaka, tuba
24. Veshje kabllo: 1050 tub, pjatë
25. Fletët e ventilatorit të ventilimit: 1100, 3003, 5052 dërrasa
26. Tepsia elektrike: 1100, 3003, 3004, targa 5N01.
27. Pllaka polifonike e ftohte: 1100, 1200, 1050, 3003, 7072 pllaka
28. Tambur i kopjimit: 1050, 3003, 6063 tuba

4) Materiale alumini për makineritë e shquara dhe kontejnerët e paketimit dhe shkarkimit
1. Marrëdhënie mekanike me precizion optik
(1) Trupi i kamerës: 5052, 5056, 6262 tub, shufër
(2) Makinë me kamerë: 1100, bordi 5N01
(3) Llojet e komponentëve: 2011, 5056, 6262 shufra
(4) Tastierë: 1050, 1100 bordi
(5) Ingranazhet dhe pllakat e sipërme: 2014, 2017, 5083 pllaka
2. Marrëdhënia e fibrave
(1) Korniza e rripit: 6063, 7003 profile
(2) Struktura e makinës së tekstilit: 2014, 7075, 7N01, 7003 forma, shufra
(3) Tjerrje: 2017, 2024, 7075 shufra
(4) Bobinë: 6061, 6N01, 6063, 7N01 tub
(5) Korniza e ekranit, printimit dhe ngjyrosjes: formë 6063
(6) Flyer: 7003 tub
(7) Enë tjerrëse: 2017, pjatë 7N01, e farkëtuar

3. Marrëdhënia ndërmjet pylltarisë industriale, produkteve ujore, ambalazhimit dhe kontejnerëve
(1) Makinë për tërheqje orizi, kuti fidanësh: 5052 dërrasa
(2) Doreza kositëse: 5056, 6063, 6N01, 7003 tuba
(3) Biblioteka e ruajtjes: 5052, 5083 dërrasa
(4) Tub zjarrfikës: 5052, 6063 tub
(5) Rezervuari i qumështit me shumicë: 1050, 1100, 3003, 5052 pjata
(6) Tapa: 1100, 3003, 3105, 5052 pllaka
(7) kanaçe alumini: pllaka 3004, 5052, 5082, 5182
(8) Kutitë e birrës: 1050 dërrasa
(9) Magazina e peshkut: 5052, 5083 targa
(10) Cilindër me presion të ulët për frymëmarrje Huoxi: 2017, 5056 produkte të falsifikuara
(11) Cilindri i gazit të lëngshëm: 5052, 5083 pllaka
(12) Enë paketimi: 1N30, 8021, 8079 petë
(13) Lakuriqët e natës: 6061, 6N01, 6063, 7001, 7178 tuba
(14) Harku dhe shigjeta: 2024, 7075, 7078 tuba
(15) Llojet e raketave: 6061, 6N01, 6063, 7N01, 7003 forma
(16) targa: 1050, 1070, 1080 pllaka
(17) Pllaka printimi: 1050, 1100, 3003 dërrasa
(18) Pishinë: 5052, 5083, 6063 dërrasa, forma
(5) Materiale alumini për instalim kimik
1. Instalimi i jakës me avull të tubacioneve të fuçive të gazit LNG: 3003, 5052, 5083, 6063 pllaka, tuba, forma
2. Pajisja për ndarjen e gazit të ajrit: 1050, 1100, 3003, 4043, 5052, 5083, 5154, 6063, 6151, 6951 tuba, profile, pllaka
3. Tuba për kontejnerë kimikë: 1050, 1070, 3003, 5052, 5083 pllaka, tuba, materiale të veshura
4. Instalimi i oksidit të hidrogjenit: 1070, 1080, 5652, 5254 tuba, pllaka, shufra


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme