За нас

НАШИОТ

КОМПАНИЈА

Ние сме ориентиран кон клиентите, иновативен и ориентиран добавувач на производство и трговец со суровини произведени во Кина.
Ја претставувавме China Mill како Baosteel, Ansteel и некоја приватна компанија за челик што продава калем од ладно валани челични лимови / SPCC, калем од галванизиран челичен лим / SGCC, калем од челичен лим Galvalume / калем од челик Алузинк, претходно обоен калем од галванизиран челик / PPGI, ладно валани не жито ориентиран челик / CRNGO, и алуминиумски лим калеми.
Ние не само што продаваме челични материјали, туку нудиме и услуги за сопствени извори од Кина

RuiYi е професионален добавувач и производител на плоча од алуминиумска легура во Кина, а ние исто така соработуваме со познатата фабрика за алуминиум, која се стреми да ги задоволи нашите клиенти од различни области.Нашата фабрика е основана во 1997 година, сега компанијата има вкупно над 4000 вработени, вклучувајќи повеќе од 300 стручен технички персонал.

Детали за компанијата

Брендови

RuiYI

Годишна продажба

5000000-10000000

Извоз на компјутер

90% - 100%

Тип на бизнис

Производител, агент, извозник, трговско друштво, продавач

Број на вработени

100-120

Главен пазар

Северна Америка, Јужна Америка, Западна Европа, Источна Европа, Источна Азија, Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Африка, Океанија, низ целиот свет

01

Визија

Да се ​​биде најдобро едношалтерско решение за снабдување со алуминиумски метал во Кина.

02

Мисија

Ние се обврзуваме да обезбедиме алуминиумски производи од светска класа.Ништо не ни е поважно од вашето целосно задоволство од нашата услуга и производ со исклучителен квалитет, континуиран раст, можности и заемно корисни односи.

03

Историја

Xiaoxian RuiYi Commercial Trade Co., Limited се фокусира на материјали од легура на алуминиум со врвен квалитет повеќе од 10 години во Кина.Почнавме како мала операција, но сега станавме еден од водечките добавувачи во алуминиумската индустрија во Кина.

Изберете ја нашата голема основна предност

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

2

Голем инвентар за да се обезбеди квалитет

Од нарачката до излезната пратка, се вршат три прегледи на квалитетот за да се осигура дека квалификуваната стапка на готови производи е над 100%.Имаме голем инвентар и можеме да им обезбедиме на клиентите доволно снабдување за клиентите да не се загрижени за кризата на немање залихи и недостиг на залихи.

1

Навремена испорака и заштеда на трошоци

Ветуваме дека откако клиентот ќе нарача, производите на самото место ќе бидат испорачани истиот ден.Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. искрено обезбедува висококвалитетни производи за домашни и странски клиенти и им обезбедува на клиентите задоволителни производи.

5

Истакнато сервисно искуство

Ветуваме дека нашата компанија ќе ја следи секоја нарачка навреме за да се осигура дека клиентите можат безбедно да ги примаат стоките, постојано да ги слушаат нивните мислења и предлози и да размислуваат за нашите сопствени проблеми.Дозволете им на клиентите да се чувствуваат олеснето.

КК профил

Алуминиумските легури одржуваат висок квалитет на производот во текот на целиот производствен процес.Од испораката на ингот и песок до конечната проверка на димензиите, значително внимание се посветува на сите производи како што е наведено во листовите за контрола на процесот за секое барање за леење.

Квалитетните капацитети вклучуваат масена спектрометрија за метална анализа, СПЦ за контрола на песок, физичко тестирање, пенетрација на боја, рентген, тестирање на притисок и електронско проверување на димензиите.Опсежен систем за водење евиденција ги собира податоците за целосна следливост.Најсовремените компјутерски програми за контрола на производството обезбедуваат дневни ажурирања на статусот на производството што овозможува доследна навремена испорака.

Алуминиумските легури ја продолжуваат својата посветеност на квалитетот преку тековната програма за подобрување на капацитетите и процесите за да се задоволат идните потреби на клиентите, особено во тешки апликации.

Сè што сакате да знаете за нас