Вашето задоволство, наша мисија

Побарајте нарачка

Добредојдовте во Нашата компанија

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

За нас

Ние сме ориентиран кон клиентите, иновативен и ориентиран добавувач на производство и трговец со суровини произведени во Кина.
Ние ја претставувавме China Mill како Baosteel, Ansteel и некоја приватна компанија за челик што продава калем од ладно валани челични лимови / SPCC, калем од галванизиран челичен лим / SGCC, калем од челичен лим Galvalume / калем од челик Алузинк, однапред обоен галванизиран челик / PPGI, ладно валани не жито ориентиран челик / CRNGO, и алуминиумски лим калеми.
Ние не само што продаваме челични материјали, туку нудиме и услуги за сопствени извори од Кина

  • за нас 02
  • за нас 02
  • за нас 03

Центар за вести

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. е водечки сеопфатен производител на челик во Кина.

  • алуминиум и алуминиумски профил
    Алуминиумот е сребрено-бел метал, кој игра важна потпорна улога во новата индустријализација, особено во енергичниот развој на новите индустрии во земјата.Поради континуираното проширување на опсегот на примена на алуминиумот и неговата силна замена, тој стана еден од т...
  • Одлуката за антидампинг на ЕУ за алуминиумска фолија од Кина е продолжена за пет години
    Европската комисија одлучи да ги продолжи за пет години важечките антидампинг давачки за увоз на алуминиумска фолија за домаќинство од Кина.Антидампинг давачките ќе останат на сегашното ниво од 6,4% до 30%.Еден аспект од образложението на Комисијата во нејзината одлука се однесува...
2
3
4
1