Kepuasan Panjenengan, Misi Kita

Njaluk pesenan

Sugeng rawuh ing Perusahaan Kita

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

We are a customer-oriented, inovatif lan Nilai-mimpin Manufaktur Supplier lan sudagar Bahan Baku digawe ing China.
Kita makili China Mill kaya Baosteel, Ansteel lan sawetara perusahaan baja pribadi adol cold Rolled Steel sheet coil / SPCC, Galvanized steel sheet coil / SGCC, Galvalume steel sheet coil / Aluzinc steel coil, Pre-painted Galvanized steel coil / PPGI, cold rolled Non baja Berorientasi gandum / CRNGO, lan gulungan lembaran aluminium.
Kita ora mung adol bahan baja nanging uga nawakake layanan sumber khusus saka China

  • babagan kita 02
  • babagan kita 02
  • babagan kita 03

Pusat Warta

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. minangka produsen baja komprehensif terkemuka ing China.

  • Miturut tekad sing digawe dening Departemen Perdagangan AS (USDOC) lan Komisi Perdagangan Internasional AS (USITC), pembatalan pesenan tugas anti-dumping (AD) ing produk warata baja cold-rolled tartamtu saka China, India, Jepang. , Korea Selatan, lan Inggris, uga counte...
  • Ing tanggal 22 Agustus 2022, Komisi Anti-dumping Australia ngetokake Pengumuman No. 2022/085, nyatakake yen kanggo nanggepi aplikasi sing diajukake dening perusahaan Australia BlueScope Steel Ltd tanggal 29 Juli 2022, impor seng galvanis kanthi ambane luwih gedhe. luwih saka utawa padha karo 600 mm ing daratan ...
2
3
4
1