Kepuasan Panjenengan, Misi Kita

Njaluk pesenan

Sugeng rawuh ing Perusahaan Kita

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

We are a customer-oriented, inovatif lan Nilai-mimpin Manufaktur Supplier lan sudagar saka bahan Mentah digawe ing China.
Kita makili China Mill kaya Baosteel, Ansteel lan sawetara perusahaan baja pribadi adol cold Rolled Steel sheet coil / SPCC, Galvanized steel sheet coil / SGCC, Galvalume steel sheet coil / Aluzinc steel coil, Pre-painted Galvanized steel coil / PPGI, cold rolled Non baja Berorientasi gandum / CRNGO, lan gulungan lembaran aluminium.
Kita ora mung adol bahan baja nanging uga nawakake layanan sumber khusus saka China

  • about us 02
  • about us 02
  • about us 03

Pusat Warta

Xiaoxian Ruiyi Commercial Trade Co., Ltd. minangka produsen baja komprehensif terkemuka ing China.

  • Miturut dokumen saka Sekretariat Perdagangan Luar Negeri Brasil (SECEX), Brasil mutusake kanggo nglanjutake penyelidikan babagan langkah-langkah anti-dumping (AD) babagan impor 304 lembaran baja tahan karat cold-rolled sing asale saka Indonesia nganti nem sasi wiwit 2 Juni taun iki. .Wis cukup evi...
  • Alcoa Corp., produser aluminium terkemuka ing AS, ngumumake Rebo iki (15 Juni) sing bakal nandur modal US $ 51 yuta ing smelter Mosjøen ing Norwegia kanggo nambah kapasitas produksi taunan kanthi 14.000 ton.Kapasitas nameplate saka smelter Mosjøen saiki 200.000 ton saben taun.Wi...
2
3
4
1